RSS

My partner and me tag

This is a tag that was passed on to me by my sister Nora. Thanks sis for including me among the few you chose to pass this tag on to. I like this tag because I get to expose my husband...LOL-just kidding. Anyway, here I go, I'll let him have it.

My Partner and Me Tag

Are you deeply in love with your spouse or boyfriend/Girlfriend? If you do, let’s try how well you remember the moment of your life with him. But before you put yourself in the hot seat please read the rules of this tag first.

RULES:
1. This tag should be passed on to your closest friends.
2. Visit the blog of the person you’ve got this tag.
3. Leave a comment on her/his tag post. Be sure to thank her/him for this tag.
4. Highlight and link all the list of people who accepted this tag by visiting their blog site.
5. There are 10 questions that you need to answer but you will be the one to write the 10th question for the next person you want to pass this tag.

1. Sojourn 2. Pinay Mom in Czech Republic 3. See Me for what You Will 4. LAINY’S MUSINGS 5 OUR JOURNEY TO FOREVER 6. Twerlermz 7. Gamay and Dako Adventures 8.Technotrend 9. Ness 10. Chez Francine 11. Le bric à brac de Cherie 12. La Place de Cherie 13. Nora's Notes 14. Nora's Family Treasures 15. Ana's Cyber Retreat 16. ADD YOUR BLOG HERE!

Here are your questions: Be Honest and True!

1. How did you meet your husband/wife or boyfriend/girlfriend?
Answer: We met through correspondence; I wrote to him first with added advice by my mother saying "I should only write to one man at a time and if it works then that is it, the end of me"...LOL. Well, it sure worked the first time.
2. Where did you go in your first date?
Answer: There was no dating for us, we got down to business right away...LOL. My husband didn't waste any time taking me anywhere for a date. He already proposed to me in his letter, so it was very direct. If he was a Filipino, for sure, we would have had a date because we had all the time we could need at home-saka masyado akong magpakipot kaya no choice and so date na muna.
3. When was your first intimate kiss?
Answer: The first day my husband arrived, I expected it because with Westerners they usually give you a hug and kiss the minute you meet anyway. I learned that from my cousin who married a western man first.
4. How many girlfriends/boyfriends he/she had in the past? Do you honestly know?
Answer: Who would actually kiss and tell about how many...LOL. No man is that honest, but hey, my husband did confess to having a few.
5. What is his/her ethnicity?
Answer: Caucasian American-true blue American, but, of course, they are all mixed, too.
6. What is his/her favorite food?
Answer: He prefers to stick to what he knows and grew up eating, but occasionally enjoys eating Chinese Food, Mexican Food, Italian Food, and many other when in the mood.
7. What is he/she like if he/she is mad?
Answer: He gets mad like any man would, noisily, I mean verbally. If he gets mad any other way, then I can only say that at least he takes it out on the closest objects in sight and, not on us.
8. What are the things he/she did you thought is the most romantic thing he’d/she’d ever done?
Answer: He requested love songs on the radio for me, sent me flowers, chocolates, and music tapes.
9. Describe how he/you proposed to you?
Answer: He got down on one knee and said "will you be my wife?" inside the hotel room...LOL-nothing out of the ordinary really.
10. Do you find this tag C00L?
Answer: I think so, because I get to share a little about how my partner and I met, etc.
Kit © by Drehi

Now I tag everybody that happens to like this tag. I am way behind with making my tag, so I better cover my bases; which means tag everybody who hasn’t done this yet.

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

1 comments:

Nora said...

Hehehe...nalingaw ko basa sa imong mga answer dire. Nice pic ninyo duha looks so sweet.

Post a Comment